Een goed gevoel

"Wij zijn in mei 2021 uitgeloot voor een kavel in Bunschoten. Nadat wij bij verschillende bedrijven hebben gesproken over de nieuwbouw hebben wij gekozen voor Dijkhof Wonen. Doordat wij hier direct een zeer goed gevoel bij hadden. Je hebt direct het gevoel dat je met een kwaliteitsbedrijf te maken hebt. Tevens zijn er korte lijntjes en kun je op korte termijn langskomen voor een afspraak. Wat ook niet onbelangrijk is, is dat je direct kan zien hoe je nieuwe huis wordt en dat je een indicatie hebt wat dit je gaat kosten. In de rest van traject (we zijn nu bijna aan de oplevering toe) zijn we door Dijkhof zeer goed begeleid en geadviseerd. Wij kunnen Dijkhof Wonen dan ook een ieder van harte aanbevelen. "

Fam. Jorritsma , Bunschoten

Echt ontzorgd

"We wilden al een paar jaar ons eigen huis bouwen en kwamen via internet bij Dijkhof Wonen terecht. Daar hebben we zeker geen spijt van. Vanaf de start van de plannen tot en met het afronden van de bouw hebben we de samenwerking als zeer prettig ervaren. Dijkhof Wonen werkt efficiënt met korte lijntjes en prettige, kundige werknemers. Iedereen heeft ons tijdens de bouwperiode echt ontzorgd. We zijn super blij met het resultaat. "

Fam. van Rijn , Cothen

Het contact verliep erg prettig.

"Ons huis is, in goed overleg, door Dijkhof ontworpen en gebouwd. Dit ging allemaal erg vlot en volgens plan. De afspraken werden goed nagekomen. Het contact met de mensen van Dijkhof verliep prettig en voor onze vragen waren ze altijd bereikbaar. We zijn zeer tevreden over het resultaat en erg blij met ons mooie huis. We kunnen dit bedrijf dan ook zeker aanbevelen."

Fam. Coes , Beekbergen

Een bijzondere periode vol voldoening

"Voor ons was het de eerste keer dat we zelf een huis lieten bouwen. Samen met Dijkhof Bouw hebben we het ontwerp gemaakt en hebben zij een huis neergezet waar we nog steeds erg tevreden mee zijn. Zonder hen was het ons niet gelukt. Zij namen ons in het bouwproces mee, van het begin tot het eind. We kijken terug op een bijzondere periode, maar ook nog steeds met veel voldoening dankzij de samenwerking met Dijkhof Bouw."

Fam. Didden, Twello

Echte samenwerking

"Het bouwen van ons huis hebben we van begin tot eind als een echte samenwerking ervaren. Korte lijnen, heldere communicatie, oog voor onze wensen en met de kennis en ervaring van Dijkhof Bouw hebben we alles naar volle tevredenheid en in korte tijd kunnen realiseren"

André en Mirella Beekman, Klarenbeek

Waarom kiezen voor Dijkhof Wonen?

1