Het contact verliep erg prettig.

"Ons huis is, in goed overleg, door Dijkhof ontworpen en gebouwd. Dit ging allemaal erg vlot en volgens plan. De afspraken werden goed nagekomen. Het contact met de mensen van Dijkhof verliep prettig en voor onze vragen waren ze altijd bereikbaar. We zijn zeer tevreden over het resultaat en erg blij met ons mooie huis. We kunnen dit bedrijf dan ook zeker aanbevelen."

Fam. Coes , Beekbergen

Een bijzondere periode vol voldoening

"Voor ons was het de eerste keer dat we zelf een huis lieten bouwen. Samen met Dijkhof Bouw hebben we het ontwerp gemaakt en hebben zij een huis neergezet waar we nog steeds erg tevreden mee zijn. Zonder hen was het ons niet gelukt. Zij namen ons in het bouwproces mee, van het begin tot het eind. We kijken terug op een bijzondere periode, maar ook nog steeds met veel voldoening dankzij de samenwerking met Dijkhof Bouw."

Fam. Didden, Twello

Echte samenwerking

"Het bouwen van ons huis hebben we van begin tot eind als een echte samenwerking ervaren. Korte lijnen, heldere communicatie, oog voor onze wensen en met de kennis en ervaring van Dijkhof Bouw hebben we alles naar volle tevredenheid en in korte tijd kunnen realiseren"

André en Mirella Beekman, Klarenbeek

Waarom kiezen voor Dijkhof Wonen?

1