Mooie woningontwerpen zijn een lust voor het oog. Maar een fijn leefbaar en praktisch huis met veel ruimte is ook heel prettig. Onze architecten en huisstylisten slagen erin om aan allebei die wensen gehoor te geven. Sfeervol en leefbaar gaan namelijk heel goed samen. Bij Dijkhof Wonen hebben we niet alleen oog voor de buitenkant van uw droomhuis, de binnenkant krijgt net zoveel aandacht en zorg. Onze binnenhuisarchitecten hebben alvast een voorselectie gedaan, zodat u kunt kiezen voor een woonstijl die bij u past. Zit uw woonstijl er niet tussen? Laat het ons weten, dan kunnen we in een persoonlijk adviesgesprek afstemmen welke woonsfeer u wel als gegoten zit.

Onze interieurpakketten

Studio Inka

Studio Inka

“Een huis kan nog zo mooi zijn, het is het interieur en de verlichting die de sfeer van een woning bepalen en die maken dat u zich er thuis in voelt.

Het is voor mij belangrijk dat de basis van het interieur een tijdloos karakter heeft en niet over een aantal jaren al uit de mode is. Daarbij houd ik zo veel mogelijk rekening met natuurlijke materialen, die een gezond binnenklimaat bevorderen. Mijn basis vormen natuurtinten en zwarte elementen als contrast. Met de styling kan worden ingespeeld op de trends van het moment. En wanneer grote eyecatchers zoals een printbehang worden toegevoegd krijgt het interieur een bijzondere en persoonlijke sfeer!”

Website – Studio Inka

Ontwerpstudio Marloes

Ontwerpstudio Marloes

“In mijn interieurontwerpen staan de indeling en functionaliteit voorop. Als deze uitgangspunten helder zijn komt het esthetische aspect aan de orde. De interieurstyling is bij mij een samenhang van verschillende stijlen. De basis is helder en fris, maar door gebruik van verschillende materialen en kleuren probeer ik contrasten op te zoeken. Dit maakt een interieur spannend en blijf je er naar kijken. In mijn interieurpakket is dit contrast terug te zien. Zwart, beton en hout in huis als basis. De gekleurde tegels en bronzen kranen als kers op de taart. Een sfeervol interieur met een trendy twist!”

Website – Ontwerpstudio Marloes 

MetDanique interieuradvies & styling

MetDanique interieuradvies & styling

“Wat mij betreft heeft een goed interieur een gezellige, warme basis. De juist combinatie tussen kleuren, speelse en bijzondere details die samen een eenheid vormen. Creatieve en praktische oplossingen en natuurlijk een persoonlijke touché van de bewoners. Een fijn en sfeervol thuis creëert u MetDanique.”

Website – MetDanique

Waarom kiezen voor Dijkhof Wonen?

1