Helbergen fase 2 in Zutphen

Helbergen fase 2 in Zutphen

Heeft u zich ingeschreven voor een bouwkavel van het mooie project Helbergen fase 2 in Zutphen?

Het proces van het project Helbergen

Het plan is fantastisch gelegen aan de IJssel en dicht bij het centrum van Zutphen en kenmerkt zich door veel openbaar groen. Wanneer u tot de gelukkigen behoort een kavel toegewezen te krijgen kent het project echter een hele korte doorlooptijd. Al na 6 tot 8 weken moet een schetsontwerp voorgelegd worden aan welstand. Vervolgens kan de koopakte ondertekend worden en moet daarna binnen 3 maanden de omgevingsvergunning aangevraagd worden. In korte tijd zijn er dus heel veel beslissingen te nemen. Met name wanneer u voor het eerst een eigen woning wilt bouwen kan dit een pittige en stressvolle periode worden.

Helbergen-zirkoon-woningtype-studioinka

Dijkhof Wonen

De woningen van Dijkhof Wonen bieden voor park Helbergen uitkomst. Er is ruime keus uit verschillende woningtypes die individueel kunnen worden samengesteld met verschillende gevels en plattegronden. Op de website is meteen de bouwprijs te zien, dat geeft duidelijkheid. Naar wens kunt u ook voor een wandafwerking, vloeren, keuken of badkamer kiezen. De woningen zijn al tot in detail uitgewerkt en een bouwaanvraag kan binnen de korte keren aangevraagd worden. Dat bespaart u veel tijd!

Inloopmiddagen “Kom (T)huis bij Dijkhof Wonen”

Vrijdagmiddag 27 mei en 3 juni houden wij extra inloopmiddagen “Kom (T)huis bij Dijkhof Wonen!” voor iedereen die zich heeft ingeschreven op Park Helbergen. Op deze middagen staan wij klaar om u te adviseren bij het ontwerp en de bouw van uw droomhuis.

Deze middagen werken we op afspraak, zodat we ruim de tijd hebben voor u.

Meldt u aan via 055-3011420 of via advies@dijkhofwonen.nl.

Datum

22 mei 2022

Deel dit artikel

Waarom kiezen voor Dijkhof Wonen?

1