Open zomeravond Beekbergen

Open zomeravond Beekbergen

Op ๐—ฑ๐—ถ๐—ป๐˜€๐—ฑ๐—ฎ๐—ด ๐Ÿฎ๐Ÿฌ ๐—ท๐˜‚๐—ป๐—ถ kunt u van ๐Ÿญ๐Ÿต.๐Ÿฌ๐Ÿฌ-๐Ÿฎ๐Ÿญ.๐Ÿฌ๐Ÿฌ ๐˜‚๐˜‚๐—ฟ geheel vrijblijvend de percelen bekijken en de mogelijkheden bespreken. Wij zijn aanwezig voor al uw vragen!

๐Ÿฎ ๐—ป๐—ถ๐—ฒ๐˜‚๐˜„ ๐˜๐—ฒ ๐—ฏ๐—ผ๐˜‚๐˜„๐—ฒ๐—ป ๐˜„๐—ผ๐—ป๐—ถ๐—ป๐—ด๐—ฒ๐—ป ๐—ฆ๐˜๐—ผ๐—ฝ๐—ฝ๐—ฒ๐—น๐—ฏ๐—ฒ๐—ฟ๐—ด๐˜„๐—ฒ๐—ด ๐—•๐—ฒ๐—ฒ๐—ธ๐—ฏ๐—ฒ๐—ฟ๐—ด๐—ฒ๐—ป ๐Ÿก๐Ÿก

Op de huidige locatie van restaurant Het Ei van Columbus te Beekbergen, midden in de bossen op de Veluwe, worden twee moderne vrijstaande woningen gerealiseerd op percelen van circa 2.320 m2 (kavel 1) en circa 824 m2 (kavel 2). De woningen voldoen volledig aan de huidige bouwbesluiteisen, waardoor de woningen gasloos worden gebouwd. Naast het comfort van een geรฏsoleerde woning wordt de woning uitgerust met vloerverwarming op beide verdiepingen en is de woning volledig duurzaam door de aanwezigheid van een lucht-water warmtepomp. De twee woningen krijgen een prachtige eigentijdse uitstraling. Witte gevels met een antracietkleurige plint in combinatie met houten gevelbekleding en een keramische dakpan. De woning wordt opgeleverd inclusief een badkamer en een toilet voorzien van tegelwerk en sanitair van het merk Villeroy en Boch. De binnenzijde kan verder volledig naar eigen smaak worden vormgegeven. Parkeren geschiedt op eigen terrein.

https://www.funda.nl/koop/beekbergen/huis-42221137-stoppelbergweg/

MicrosoftTeams-image (7)
MicrosoftTeams-image (6)
Datum

13 juni 2023

Deel dit artikel

Waarom kiezen voor Dijkhof Wonen?

1