(T)huis bij Dijkhof Wonen

(T)huis bij Dijkhof Wonen

In het prachtige buitengebied van Klarenbeek is eind februari gestart met de bouw van een schitterende vrijstaande woning, dit type woning valt onder de categorie ‘Opaal landelijk’. Deze woning heeft alles wat je wenst! Ruimte, een praktische indeling en een perfecte balans tussen leven, wonen en werken. Met een indrukwekkende lengte van 12,5 meter, verlengd met nog eens 2,4 meter, is deze woning een echte droomwoning!

De woonkamer, gesitueerd aan de achterzijde, beschikt over openslaande deuren naar de tuin. De ensuite wand met dubbele houten deuren in steel look scheidt de woonkamer van de keuken, waardoor er twee gezellige verblijfsruimtes ontstaan. Daarnaast zijn er een afgesloten werkkamer en een ruime bijkeuken met een extra buitendeur. 

Op de bovenverdieping bevinden zich maar liefst 5 slaapkamers, een luxe afgewerkte badkamer en een apart toilet. De afgewerkte zolder, bereikbaar via een vlizotrap en een extra toegang tot de zolder vanuit één van de slaapkamers, biedt nog meer mogelijkheden.

De landelijke uitstraling van deze woning wordt versterkt door de luiken, het kleur- en materiaalgebruik. Verder zijn al onze woningen voorzien van een hoogwaardige afwerking, waaronder zinken HWA’a en goten, metselwerk in wildverband met terug liggende voegen, hardhouten gevelkozijnen met roedes en Wienersprossen en keramische dakpannen. Natuurlijk voldoet de woning aan de laatste eisen op het gebied van bouwbesluit en duurzaamheid (BENG).

Ook binnen is de woning fraai afgewerkt met een landelijke keuken, een mooie badkamer, een landelijke tegelvloer en afgewerkte wanden en plafonds.

Nieuwsgierig geworden? Kom dan zeker een kijkje nemen tijdens onze inloopmiddag op vrjidag 12 juli van 14.00 tot 17.00 uur. Deze woning is absoluut de moeite van het bezoeken waard!

DW Inloopmiddag
IMG-20240530-WA0018
IMG-20240530-WA0017
IMG-20240530-WA0016
Datum

04 juli 2024

Deel dit artikel

Waarom kiezen voor Dijkhof Wonen?

1