Thuis in Wageningen

Thuis in Wageningen

Deze prachtige woning wordt binnenkort in Wageningen opgeleverd. De opdrachtgevers hebben in de buurt “De Sahara” op de Wageningse Berg een kavel gekocht. Samen met ons hebben ze gekeken naar hun woonwensen én de mogelijkheden op de kavel. Hieruit is dit prachtige ontwerp ontstaan voor een royaal herenhuis, wat helemaal past in de groene omgeving. 

Op de begane grond een heerlijke royale woonkamer die overloopt in de woonkeuken met groot kookeiland. Het terras op het zuidwesten is bereikbaar via o.a. de tuindeuren in de woonkamer. Daarnaast heeft de woning een inpandige bijkeuken en berging. Op de 1e verdieping komen vier ruime slaapkamers, een badkamer en een toilet. De 2e verdieping is via een vaste trap te bereiken.
We horen vaak van klanten dat ze graag eens zouden willen binnenkijken in een bijna opgeleverde woning van Dijkhof Wonen. Daarom zetten wij op

vrijdag 19 mei van 14.00 uur tot 17.00 uur,
aan de Bosrandweg 9a in Wageningen 


de deuren open van deze woning. Ervaar zelf de ruimte van deze woning en krijg een indruk van onze werkwijze en de kwaliteit van onze woningen. Aanmelden is niet nodig. U kunt tussen 14.00 en 17.00 uur gerust binnenlopen. Onze verkoopadviseurs zijn aanwezig om u rond te leiden en uw vragen te beantwoorden.

Graag tot ziens in Wageningen! 

Datum

14 mei 2023

Deel dit artikel

Waarom kiezen voor Dijkhof Wonen?

1