Uitgifte bouwkavels Steenbrugge Deventer

Uitgifte bouwkavels Steenbrugge Deventer

Steenbrugge

Overzicht Steenbrugge Deventer

Start verkoop kavels Steenbrugge

Op 9 september 2022 start de inschrijving van kavels in Steenbrugge. De inschrijving staat open tot en met 19 september 17.00 uur. De toewijzing voor een kavel vindt plaats door middel van loting.

Voor meer informatie over de inschrijving en verkoop van de kavels; https://deventerverkoopt.nl/steenbrugge/

Zelfbouw vrijstaand

Zelfbouw betekent dat u bouwgrond koopt en zelf bepaalt wat er gebouwd wordt en met welke partijen (architect, adviseurs, aannemer) u wilt samenwerken. In dit geval spreken we van individuele zelfbouw. Het gaat dan om de bouw van een vrijstaande woning.

Zelfbouw semi-vrijstaand (met de mogelijkheid tot een geschakelde garage/berging)

Zelfbouw betekent dat u bouwgrond koopt en zelf bepaalt wat er gebouwd wordt en met welke partijen (architect, adviseurs, aannemer) u wilt samenwerken. In dit geval betreft het een kavel voor individuele zelfbouw met de mogelijkheid tot een geschakelde garage/berging. U kunt bij deze categorie eventueel samen met uw toekomstige buren een woning bouwen met een deels geschakelde garage of berging. U bent echter niet verplicht samen te bouwen en uiteraard ook niet verplicht om een garage of berging te bouwen. 

Dijkhof Wonen

De woningen van Dijkhof Wonen bieden voor Steenbrugge uitkomst. Er is ruime keus uit verschillende woningtypes die individueel kunnen worden samengesteld met verschillende gevels en plattegronden. Op de website is meteen de bouwprijs te zien, dat geeft duidelijkheid. Naar wens kunt u ook een wandafwerking, vloeren, keuken of badkamer kiezen. De woningen zijn al tot in detail uitgewerkt en een bouwaanvraag kan binnen de kortste keren aangevraagd worden. Dat bespaart u veel tijd!

Heeft u interesse in een vrijblijvend kennismakingsgesprek met een verkoopadviseur van Dijkhof Wonen? Neem dan contact op met 055-301 1420 of stuur een mail naar advies@dijkhofwonen.nl

Datum

13 september 2022

Deel dit artikel

Waarom kiezen voor Dijkhof Wonen?

1