Woningtype van de maand: de Topaas

Woningtype van de maand: de Topaas

Bij Dijkhof Wonen kunt u uw online in 7 stappen uw eigen woning samenstellen. Graag laten wij u deze maand inspireren door woningtype Topaas. Topaas is een hoge vrijstaande woning met een breedtemaat van 7,7 meter. Deze royale woning biedt u de mogelijkheid voor 4 slaapkamers op de verdieping. Tevens kunt u door middel van een vaste trap de tweede verdieping (zolder) bereiken.

Houdt u van modern of juist landelijk? De Topaas is er in 5 verschillende gevelvarianten. Naast de gevelvarianten kun u ook kiezen uit verschillende indelingen van begane grond en verdieping, zodat u helemaal in 7 stappen uw eigen droomwoning kunt samenstellen.

Mooie woningontwerpen zijn een lust voor het oog. Maar een fijn leefbaar en praktisch huis met veel ruimte is ook heel prettig. Onze architecten en huisstylisten slagen erin om aan allebei die wensen gehoor te geven. Sfeervol en leefbaar gaan namelijk heel goed samen. Bij Dijkhof Wonen hebben we niet alleen oog voor de buitenkant van uw droomhuis, de binnenkant krijgt net zoveel aandacht en zorg. Onze binnenhuisarchitecten hebben alvast een voorselectie gedaan, zodat u kunt kiezen voor een woonstijl die bij u past. Zit uw woonstijl er niet tussen? Laat het ons weten, dan kunnen we in een persoonlijk adviesgesprek uw droom woning samenstellen.

Uw eigen woning samenstellen
Uw eigen woning samenstellen
Uw eigen woning samenstellen
Uw eigen woning samenstellen
Uw eigen woning samenstellen
Datum

01 maart 2021

Deel dit artikel

Waarom kiezen voor Dijkhof Wonen?

1