Kiezen voor Dijkhof Wonen betekent kiezen voor:

100 jaar Vakmanschap

Kwaliteit staat centraal in de aanpak van Dijkhof Wonen. Kwaliteit van ons advies en de manier waarop we met u samenwerken, u ontzorgen, inspireren en met u meedenken. Van de ontwerpfase tot en met de bouw, en de uiteindelijke oplevering en sleuteloverdracht van uw droomhuis. Het spreekt voor zich dat Dijkhof Wonen alleen maar met de allerbeste kwaliteit bouwmaterialen werkt en onze werkprocessen zijn uiterst modern en efficiënt, waarbij u als klant altijd centraal staat.

Ontzorgt van ontwerp tot sleuteloverdracht

Zet eenvoudig vanuit uw stoel de eerste stap! In 7 stappen kiest u welke stijl en smaak uw voorkeur heeft. Van woningtype tot gevel en van indeling tot interieurpakket. Hoe ziet uw droomhuis eruit? Wat vindt u belangrijk? Een landelijke uitstraling of houdt u juist van een modern en strak huis? Grote open raampartijen of klassieke ramen met roedes. Bij welke interieurstijl voelt u zich thuis? Alle keuzes gemaakt? Uw droomhuis komt dan bij ons in de mail. Wij nemen dan, geheel vrijblijvend, contact met u op. Ervaar onze klantgerichtheid. Jarenlange ervaring maakt dat wij snel en goed advies kunnen geven en vooral goed met u mee kunnen denken. Dat noemen wij complete ontzorging.

Perfecte service

Bij Dijkhof Wonen houden we van de puntjes op de i zetten. Het is pas af wanneer u meer dan tevreden bent. Uw wensen staan centraal en iedere droomwoning is weer uniek. Waarom? Omdat ieder mens uniek is, met eigen woonwensen. Bij Dijkhof Wonen weten we dat en hebben we dit vertaald in ons unieke woning concept. Maatwerk in woonoplossingen. Baseer uw ontwerp op één van de 18 woningtypes. Laat u inspireren door de vele sfeervoorbeelden. Voor iedereen een uniek huis op uw eigen kavel. Onze samenwerking met toparchitecten zorgt voor de finishing touch. Van ontwerp tot realisatie. We nemen u bij de hand en zorgen dat u meer dan tevreden bent over onze aanpak, werkwijze en uw droomhuis.

Persoonlijk bouwteam

Als klant bij Dijkhof Wonen heeft u toegang tot uw eigen online droomhuisportaal. Hierin vindt u alle gemaakte afspraken, budgetten en planningen voor uw nieuwe droomhuis. Gelukkig is ontwerpen en bouwen nog steeds mensenwerk en heeft u bij Dijkhof Wonen altijd een vast aanspreekpunt voor al uw vragen. Wel zo handig en prettig. Zo leren wij u en uw voorkeuren snel en goed kennen en kunnen we u goed adviseren. We willen weten hoe u leeft en wat u belangrijk vindt. Op die manier kunnen we u goed adviseren en uw unieke droomhuis tot in detail ontwerpen en bouwen.

Geïnteresseerd?

1