Wenink / Holtkamp architecten

Wenink / Holtkamp architecten

Wenink Holtkamp Architecten is een jong en dynamisch architectenbureau dat gevestigd is op Strijp-S in Eindhoven. Jan Peter Wenink en Ferdy Holtkamp zijn het bureau in 2012 gestart na een prijswinnend ontwerp te hebben gemaakt voor de internationale prijsvraag Europan. In korte tijd heeft Wenink Holtkamp Architecten een breed portfolio op kunnen bouwen op gebied van herbestemming en nieuwbouw.

Bezoek de website

Studio Inka

Studio Inka

Na enkele jaren ervaring bij een architectenbureau is Inka van Uem in 2012 haar eigen bureau gestart. Zij werkt sindsdien met name voor particuliere opdrachtgevers. Opgeleid als architect en interieurarchitect ontwerpt zij de woningen van binnenuit en kan zij van een huis en zijn inrichting een bijzonder harmonisch geheel creëren. Indien gewenst denkt zij graag mee in biobased of cirulaire oplossingen.

Studio Inka staat voor moderne, ecologische en tegelijkertijd sfeervolle totaalconcepten.

Bezoek de website

Bouwburo Dijkhof

Bouwburo Dijkhof

Uw partner in het realiseren van uw bouwdromen!

Bouwburo Dijkhof is een Ontwerp en Adviesburo gespecialiseerd in woningbouw, gevestigd in Twello. Sander Dijkhof en Marloes Bleijerveld-Dijkhof zijn de gezichten achter Bouwburo Dijkhof. Beiden zijn wij bouwkundig opgeleid en hebben ervaring bij een architectenbureau en diverse aannemers. Onze passie voor architectuur en technische kennis vormen de basis voor ieder ontwerp. Creatieve ideeën die haalbaar zijn, daar staan wij voor!

Bezoek de website

Ontwerpstudio Marloes

Ontwerpstudio Marloes

Een inspirerende woon- of werkomgeving begint voor mij steevast bij de bouw. Van hoogwaardige plattegronden, de juiste gevelindeling en een hoogwaardige afwerking – vanaf deze basis kan de langverwachte inrichting starten. En hoe uitstekend het bouwtechnische aspect ook is; een doordacht interieurontwerp tilt elk project onbetwist naar een hoger niveau.

Bezoek de website

MetDanique interieuradvies & styling

MetDanique interieuradvies & styling

Ik verdiep mij graag in uw woonsituatie en ga uitdagingen zoals twee (of meerdere) totaal uiteenlopende woonstijlen combineren tot een fijne gezamenlijke woonstijl graag aan. Uw woonwensen staan centraal; samen kijken we wat voor u het belangrijkste aan een interieur is, waar u nou eigenlijk echt behoefte aan heeft en hoe uw interieur uw leven nog een stukje leuker maakt! Passend bij u en uw woonsituatie creëer ik een ruimte die eenheid, goede balans en een persoonlijke sfeer uitstraalt. Een sfeervol en fijn thuis creëert u MetDanique.

Bezoek de website

Waarom kiezen voor Dijkhof Wonen?

1