Wonen in een schuurwoning: klasse door eenvoud!

Combineer het beste van beiden: ruimte, landelijke uitstraling en eenvoud, in combinatie met alle gemak en comfort anno nu. Dat is wat wonen in een schuurwoning inhoudt. Afgeleid van het landelijk wonen op een boerderij is de nieuwe trend in wonen: het wonen in een schuurwoning of zogenaamde boerderijwoning of schuurhuis. Dijkhof Bouw uit Klarenbeek is een specialist op het gebied van schuurwoningen.

Veel volume in uw schuurwoning

Combineer een ruime kavel met een woning met een groot volume en een sobere uitstraling. Door deze sobere uitstraling strak en hoogwaardig af te werken ontstaat er een robuuste, luxe en comfortabele uitstraling. Er is bijna oneindig veel mogelijk op het gebied van indeling, materiaal gebruik en afwerking. Inspiratie opdoen? Kijk naar de schuurwoningen die Dijkhof Bouw al heeft ontworpen en gebouwd.

Eigen showroom met alle bouwmaterialen voor uw schuurwoning

Interesse in de mogelijkheden van uw eigen schuurwoning? Neem gerust contact met ons op! Of kom eens vrijblijvend langs. We ontvangen u graag in onze eigen showroom. U kunt hier onder het genot van een kopje koffie in alle rust een indruk krijgen van de bouwmaterialen en mogelijkheden voor uw schuurwoning. 

Waarom kiezen voor Dijkhof Wonen?

1